تبلیغات
گوگل فارسی
ترامیسو

ترامیسو دسر لایه لایه و خوش طعمی است که در چند سال اخیر در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده این دسر یک دسر ایتالیای است

مواد لازم چهار نفره

بیسکویت مخصوص تیرامیسو ۲۰۰گرم

تخم مرغ  ۳ عدد

پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم

شکر ۴ قاشق غذاخوری

پودرکاکائوبه میزان دلخواه

قهوه تلخ ۴فنجان


ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید

سفیده تخم مرغ را با همزنهم می زنیم تا حدی که سفت شود و وقتی که ظرف را بر می گردانید از داخل ظرف نریزد.

زرده ها را همراه شکر مخلوط کرده و با همزن هم بزنید تا شکرها آب شوندو سپس پنیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یک دست شود ودر آخر سفیده تخم مرغ را  به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یک دست شود.

بیسکویت ها را داخل قهوه بزنید تا کمی خیس شود و سپس ته ظرف بچینید.

روی بیسکویت ها را با نیمی از مواد آماده شده بپوشانید و سپس روی آنرا پودر کاکائو بپاشید. و دوباره لایه بعدی را به همین ترتیب بچینید.

سپس ظرف را به مدت 10 ساعت در یخچال بگذارید تا دسر شما خوب جا بیافتید.

میتوانید از لایه های نازک موز در میان بیسگوییت ها استفاده کنید

برای خوشمزه تر شدن این دسر انرا هنگامیکه خوب سفت شده است و سرد میل کنید



برچسب ها:طرز تهیه دسر ترامیسو، طرز تهیه ترامیسو، طرز تهیه دسر ایتالیایی ترامیسو، طرز درست کردن ترامیسو، چگونگی درست کردن ترامیسو، ترامیسو، دسر ترامیسو،



تاریخ ارسال : پنجشنبه بیست و چهارم اسفند 1391 طبقه بندی: >آشپزی ، نویسنده : سیاوش اسدی نظرات


دسته بندی مطالب
گزارش آماری سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :